Salg af flydende pileø

En ø i en nyetableret dam ser flot ud og giver dækning til fiskeyngel og gode, rævesikre redesteder for vandrugende fugle. Den flydende pileø her er opbygget som en måtte flettet af store pileskud. Den kan enten tøjres eller flyde frit, og pilen kommer efter et par år op i maksimalt to meters højde.

Pilen er økologisk, og øen er samlet med bindegarn, så der er f.eks. ikke er brugt plastik. Målene er 5 * 2,2 meter eller 2,5 * 2,2 meter, og øerne opbevares i kølehus, før de leveres til kunderne. Herefter skal de ud i vandet hurtigst mulig og senest efter to – tre dage. Pil er hurtigvoksende og optager meget kvælstof fra vandet, så øen kan have en vandrensende effekt i algerige søer. Derfor bør den trækkes ind og skæres ned før løvfald, så der ikke kommer for meget dødt plantemateriale i vandet. Efterfølgende skubbes øen tilbage i søen.

Flydende pileø (1,8 x 2,5 m.)(øerne kan sammenbindes a 2,5 m): 1.400,00 kr. stk.

Fragt: 150,00 kr.

Ring for at høre nærmere på 22 99 18 18

salg af flydende pileø

flydende pileø

salg af flydende pileø

flydende pileø

flydende pileø i forbindelse med duck tube

flydende pileø i forbindelse med duck tube

salg af flydende pileø
salg af flydende pileø
salg af flydende pileø
Bestilling

Vælg mellem følgende for at lave en bestilling.
Send en e-mail på or@jagtognaturpleje.dk, skriv til mig på Facebook facebook, skriv på Messenger, find mig på Instagram instagram eller send en SMS eller ring til mig på 22 99 18 18.

Der er ikke online shop, da jeg foretrækker en personlig kontakt til mine kunder og for at sikre den bedste service og de rigtige produkter til jer.