Salg af færist

Ring for at høre nærmere på 22 99 18 18

Modulopbygget

Modulopbygget

Ved hjælp af det gennemtænkte design er det muligt at bygge færiste i alle tænkelige størrelser og til alle tænkelige belastninger. Alt dette ved brug af kun 7 - 10 forskellige komponenter.

Selve færisten er 480 mm. høj, og består af en solid sammenboltet stålramme, med kraftige rør til overkørsel. Understøtningerne består af opbukkede stålplader, der sammenboltet har en utrolig styrke. De relativt få komponenter gør opbygningen simpel at samle, men sænker samtidig også prisen på risten.

Alle komponenter i færisten er fremstillet i Danmark, af danske firmaer.

Måltegninger

Uanset hvem der samler og installerer ristene, så leverer vi overskuelige måltegninger og selvfølgelig samlingsvejledninger. Ristene består af 6 - 8 forskellige komponenter, og er meget nemme at samle.

Måltegninger
Styrke og belastning af færist

Styrke/belastning

Generelt kan færistsystemet designes til en maksimal bæreevne på 12 t. pr. aksel. Dog er det med systemet muligt at ligge flere understøtninger under hjulsporene, og derved opnå op til 18 t. akseltryk. Omvendt kan bæreevnen også nedskaleres, så en rigtig prisbillig rist er designet til eksempelvis en ATV.

Bestilling

Vælg mellem følgende for at lave en bestilling.
Send en e-mail på or@jagtognaturpleje.dk, skriv til mig på Facebook facebook, skriv på Messenger, find mig på Instagram instagram eller send en SMS eller ring til mig på 22 99 18 18. Husk at oplyse dit navn, adresse, telefonnr. ( til GLS ) og e-mail ved bestilling. Alle varer sendes via GLS.

Der er ikke online shop, da jeg foretrækker en personlig kontakt til mine kunder og for at sikre den bedste service og de rigtige produkter til jer. Fakturaen sendes på e-mail og foregår via en kontooverførsel.